Rólunk

20 évesek lettünk!

A BSIS9 Kft megalakulása óta cégünk beváltotta hozzáfűzött reményeit és Magyarországon elismertté vált az informatikai rendszerek és a szervezéi szolgáltatások területén.

Meghirdetett üzletfilozófiánk egyszerre épít az állandóságra és a folyamatos változásra. Állandóságra a minőségben és megbízhatóságban és változásra a piachoz történő alkalmazkodásban.

Felismertük, hogy nem elég hagyományos informatikai területen kimagasló rendszereket ajánlani, mert az igények egyre inkább a komplex megoldások irányába mutatnak. Ezért, hogy minél jobban ki tudjuk szolgálni Partnereinket, egyesítettük erőinket speciális feladatokra szakosodott cégekkel.

Célunk, hogy pontos igényfelmérés és tervezés után, kiemelkedő minőségű, integrált informatikai szolgáltatásokkal és tartalmi megoldásokkal járuljunk hozzá az Ügyfeleink üzleti céljainak megvalósításához.

Erre a filozófiára alapozva a BSIS9 teljes körű szolgáltatási megoldást kínál az Ügyfelei részére, amelyben természetesen helyet kap az informatikai szolgáltatások minden eleme, ezek tervezése és megvalósítása, valamint az Ügyfelek szervezetének, üzleti folyamatainak felmérése és igény szerinti átszervezése is.

Továbbra is valljuk, hogy Partnereink sikere részben a mi felelősségünk.

A teljes körű megoldásokra és a rendszerintegráció felé támasztott növekvő igényekre a BSIS9 Kft felkészült. Szolgáltatás elemeit és kínálatát úgy alakította ki, hogy azokat, mint a jelen legkorszerűbb kommunikációs lehetőségeit ajánlja fel minden jelenbéli és jövőbeli Partnerének, Felhasználójának. Cégünk számítástechnikai rendszerek forgalmazásán, telepítésén és üzemeltetésén túl, sokrétű egyedi és tetszés szerint kombinált szolgáltatással segíti a jobb, teljesebb üzleti partnerkapcsolatok kialakulását.

Szolgáltatásaink:

Szolgáltatásaink célja a felhasználó üzleti folyamatait támogató informatikai rendszerek tervezése, megvalósítása és támogatása.

  • Alkalmazások üzemeltetése

Az ügyfeleink által használt ERP alkalmazások folyamatos karbantartása, illetve a felhasználók támogatása.

  • Tanácsadás / projekt management

Az ügyfeleink alkalmazás fejlesztési és üzemeltetési folyamatainak átvilágítása, a folyamatok és a működési stratégia kialakítása és üzemeltetése.

  • Alkalmazásfejlesztés

Az ügyfeleink által igényelt informatikai alkalmazás tervezése, beállítása, fejlesztése és teljes körű bevezetése.

  • Erőforrás igények kielégítése

Az ügyfeleink, vagy a partnereink alkalmazás fejlesztése és informatikai üzemeltetése során előforduló egyszeri, rövidebb idejű erőforrás igények kielégítése

Erre a filozófiára alapozva a BSIS9 teljes körű szolgáltatási megoldást kínál Ügyfelei részére, amelyben természetesen helyet kap az informatikai szolgáltatások minden eleme, ezek tervezése és megvalósítása.

Továbbra is valljuk, hogy Partnereink sikere részben a mi felelősségünk.

Szolgáltatásaink célja a felhasználó üzleti folyamatait támogató informatikai rendszerek tervezése, megvalósítása és támogatása.

Az informatika egy rendkívül szerteágazó, összetett és nem utolsó sorban bizalmi szolgáltatás. A BSIS9 arra törekszik, hogy az üzleti informatikai rendszerek területén, az információáramlás feltételeit, – legyen az adat, beszéd vagy kép és azok tetszés szerinti kombinációi – biztosítsa.

Felismertük, hogy Partnereink igényei a magas fokú technikai háttér természetes elvárásán túl, nem egyformák.

Az igények közötti különbségek, elsősorban a Partnereink szervezeti nagyságából következnek.

Üzletpolitikánknak megfelelően – a személyes kapcsolattartás előtérbe helyezésével- állunk minden kedves Partnerünk rendelkezésére.

15 évesek lettünk