Rólunk

15 évesek lettünk!

A BSIS9 Kft megalakulása óta cégünk beváltotta hozzáfűzött reményeit és Magyarországon elismertté vált az SAP alapú informatikai rendszerek területén.

Meghirdetett üzletfilozófiánk egyszerre épít az állandóságra és a folyamatos változásra. Állandóságra a minőségben és megbízhatóságban és változásra a piachoz történő alkalmazkodásban.

Felismertük, hogy nem elég hagyományos informatikai területen kimagasló rendszereket ajánlani, mert az igények egyre inkább a komplex megoldások irányába mutatnak. Ezért, hogy minél jobban ki tudjuk szolgálni Partnereinket, egyesítettük erőinket speciális feladatokra szakosodott cégekkel.

Célunk, hogy pontos igényfelmérés és tervezés után, kiemelkedő minőségű, integrált kommunikációs szolgáltatásokkal és tartalmi megoldásokkal járuljunk hozzá az Ügyfeleink üzleti céljainak megvalósításához.

Erre a filozófiára alapozva a BSIS9 teljes körű szolgáltatási megoldást kínál Ügyfelei részére, amelyben természetesen helyet kap az informatikai szolgáltatások minden eleme, ezek tervezése és megvalósítása.

Továbbra is valljuk, hogy Partnereink sikere részben a mi felelősségünk.

Szolgáltatásaink célja a felhasználó üzleti folyamatait támogató informatikai rendszerek tervezése, megvalósítása és támogatása.

Az informatika egy rendkívül szerteágazó, összetett és nem utolsó sorban bizalmi szolgáltatás. A BSIS9 arra törekszik, hogy az üzleti informatikai rendszerek területén, az információáramlás feltételeit, – legyen az adat, beszéd vagy kép és azok tetszés szerinti kombinációi – biztosítsa.

Felismertük, hogy Partnereink igényei a magas fokú technikai háttér természetes elvárásán túl, nem egyformák.

Az igények közötti különbségek, elsősorban a Partnereink szervezeti nagyságából következnek.

Üzletpolitikánknak megfelelően – a személyes kapcsolattartás előtérbe helyezésével- állunk minden kedves Partnerünk rendelkezésére.

15 évesek lettünk