Minőségirányítási rendszerek

ISO minősítések

MSZ EN ISO 9001:2015

Az ISO 9001 szabvány napjaink legelterjedtebb szabványa, melyet a világon mindenhol elismernek. Az ISO 9001 szabvány nem közvetlenül a termék minőségére fogalmaz meg elvárásokat, hanem a vevővel való kapcsolatra és a megvalósítási módra vonatkozóan igényel tudatos lépéseket. Az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetése és annak harmadik fél általi tanúsítása elengedhetetlenül fontos a vállalatok számára, annak érdekében, hogy közbeszerzési, pályázati eljárásokban részt vegyen, vagy egy beszállítói pozíciót nyerjen el. Azok a vállalatok, amelyek nem rendelkeznek ISO 9001 szabvány szerinti tanúsítvánnyal jelentős hátránnyal indulnak a piacon a versenytársakkal szemben.

MSZ EN ISO 14001:2005

Az ISO 14001 szerinti tanúsítás célja, hogy a tanúsított szervezet működő KIR (Környezet Irányítási Rendszer) rendszere által bizonyítsa környezete iránti elkötelezettségét, s általa demonstrálni tudja, hogy környezeti hatásait kézben tartja és folyamatosan javítja. A tanúsítás által a szervezet bebizonyítja a társadalmi elvárásoknak való megfelelését, általa javul a vállalkozás társadalmi megítélése és a róla kialakított kép is.


Egyéb minősítések

AQAP 2000

Az AQAP 2000 szerint a minőségirányítás olyan folyamat, amelynek résztvevői – közöttük jelentős szerepet betöltve az ipar – elősegítik a katonai képességek kifejlesztését, megteremtését és fenntartását a koncepció kialakításától a termék hadrendből való kivonásáig (megsemmisítésig). Általános cél az, hogy egyrészt olyan termékek kerüljenek beszerzésre, amelyek kielégítik az életciklus szemléletből adódó követelményeket, másrészt a belső és külső kapcsolódási területek optimálisak legyenek.

AQAP 2120

A cég nem végez tervezést viszont a szerződéses követelmények teljesítése, vagy a verifikálás függ a „gyártás” szabályozásától

AQAP 2110

Amennyiben cége foglalkozik terméktervezéssel


BSIS9

A BSIS9 Kft. több éves tapasztalattal rendelkező tanácsadó munkatársakkal rendelkezik, annak biztosítása érdekében, hogy az Ön szervezeténél is az alábbi feladatokat a legmagasabb szinten tudjuk elvégezni, az Önnek is megfelelő áron:

  • rendszer kialakítás, bevezetés,
  • a megfelelő oktatás elvégzése,
  • a tanúsító, igény szerint a felügyeleti auditra való felkészítés,
  • rendszer karbantartás megbízott minőségirányítási vezetőként,
  • rendszer átdolgozás, integrált rendszer kiépítése,
  • a tanúsító auditra való felkészítés és az auditon való aktív részvétel.